Saint Louis

06550 La Roquette-sur-Siagne / Provence-Alpes-Côte d'Azur
Im Herzen die Französische Riviera
 • Präsentation
 • Praktische Informationen

Präsentation

Tussen de Middellandse Zee en het achterland van Cannes, in het hart van heuvels met de geur van mimosa's, is de 4-sterren camping Saint-Louis Yelloh Village, in La Roquette-sur-Siagne (Alpes-Maritimes), het juiste adres aan de Franse Riviera.

Mooi aanbod van accommodatie

 
Bent u op zoek naar een huur die is aangepast aan uw verwachtingen? U bent aan het juiste adres! Van het model Cottage Duo (15 m2, 1 slaapkamer, 2 personen) tot de Tribu (40 m2, 4 slaapkamers voor 8 personen), biedt het etablissement een ruim aanbod aan huuraccommodaties met 2 of 3 slaapkamers, waarvan de meeste voorzien zijn van airconditioning. Voor maximaal comfort en diensten, vestigt u zich in de Premium wijk, geheel voetgangerszone. De Panoramic Cottages, allen voorzien van airconditioning, hebben 1, 2 of 3 slaapkamers, de meeste hebben twee badkamers, een groot terras en zelfs een spa voor sommige modellen. Schoonmaak aan het einde van het verblijf is inbegrepen, gratis Wifi-verbinding, lakens en handdoeken worden verstrekt. Kale standplaatsen van 80 m2 en meer zijn ook beschikbaar.
 

100 % zwemmen 

 
Ben je meer zee, rivier of waterpark? Het is aan u om te kiezen tussen de stranden van Cannes (5 km), de rivier de Siagne (800 m) en het waterpark voor een cocktail van genotsmomenten. Het speelse kikkerbad is een paradijs voor de kleintjes. Het overdekte en verwarmde zwembad wacht op de liefhebbers van de schoolslag. De drie dia's zijn er voor het plezier en de sensatie. De kunstmatige lagune van 300 m2 is de exotische plek waar men zowel kan zwemmen als ontspannen. Wat betreft entertainment is het een must bij de Kids (5-7 jaar), Junior (8-12 jaar) en Teen (13-17 jaar) clubs. En vul je energie op: regelmatig organiseren de teams van de camping spierversterkende sessies, aquagym en bieden ze step-, fitness- en zumbalessen aan. s Middags en 's avonds kunt u zich inschrijven voor sporttoernooien, quizzen of aperitiefspelletjes. De camping heeft ook een bar-restaurant, ideaal voor een maaltijd met familie of vrienden en een drankje op het terras.
 

Het beste van de Franse Rivièra

 
Aarzel niet om een excursie te maken naar Grasse, de wereldhoofdstad van de parfumerie, waarvan de oude stad zeer schilderachtig is. Mougins, gelegen op de heuvel, heeft de charme van een Provençaals dorp. Cannes en zijn Croisette zijn heel dichtbij. Iets verder naar het oosten is Nice met zijn historische centrum een genot voor erfgoedliefhebbers.
 
Uns gefällt
 • Cannes op slechts 5 km afstand
 • Een aangelegde en schaduwrijke camping
 • Mooi aanbod van huuraccommodaties
 • Het waterpark en zijn lagune
 • In de directe omgeving van het achterland

 

 
 

Praktische Informationen

Angebotene Leistungen
 • Animation
 • Kinderclub
 • Erlebnisbad
 • Schwimmbad
 • Restaurant
Weitere Informationen über diesen Campingplatz
auf CampingFrance.com
Lage
Adresse :

2160, avenue de la République
06550 La Roquette-sur-Siagne


Telefon :

33 (0)4 92 19 23 13